[KPhotoAlbum] Problem running in Fedora 28

Constantin Orăsan c.orasan at gmail.com
Fri May 18 11:57:55 CEST 2018


Hello,

An update on this: I run KPA5.3 on a machine with ubuntu and I imported all
the new photos. After that I synchronised all the files (including the
index.xml) on my fedora machine and KPA5.3 works without a problem. I will
start tagging photos to see whether there are any issues. Hopefully not. I
am still willing to help find the cause of the crash.

Regards,

Constantin

On 17 May 2018 at 16:44, Constantin Orăsan <c.orasan at gmail.com> wrote:

>
>
> On 16 May 2018 at 20:30, Tobias Leupold <tobias.leupold at gmx.de> wrote:
>
>> > Can you recompile with debugging enabled (Tobias, how do you do that)?
>>
>> That's a good question ... probably, it's enabled by default here, and I
>> simply don't _dis_able it?! There's a BUILD_TESTING cmake switch,
>> probably
>> this one?
>>
>>
> I followed the guidelines from https://www.kphotoalbum.
> org/download/compiling/#compiling_kpa-itself and I added
> -DCMAKE_BUILD_TYPE=RelWithDebInfo and some other versions I found on the
> web, but none seem to give the debugging info I need.
>
> I am really keen to get KPA working again on my computer. One solution is
> to run it in a virtual machine which uses a different flavour of linux, but
> I wonder whether I am the only F28 user of KPA.
>
> Let me know if you have any ideas how I can help.
>
> Cheers
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.kdab.com/pipermail/kphotoalbum/attachments/20180518/68cfaac3/attachment-0001.html>


More information about the KPhotoAlbum mailing list