[KPhotoAlbum] spaces - %20 problem

Jesper K. Pedersen blackie at kde.org
Sat Jun 20 13:01:37 CEST 2009


I can inded reproduce that bug, could you kindly add it to bugzilla (which you 
most easily get to here: 
https://bugs.kde.org/enter_bug.cgi?product=kphotoalbum)

Cheers
Jesper.

On Saturday 20 June 2009 00:12:42 Martin Jabůrek wrote:
| Of course. It was earlier on mailing-list.
|
| The point is that when I do copy(or drag and drop) from KPA to
| dolphin/konqueror, it just complain about missing file and it prints the
| source filename with spaces substituted with %20.
|
| Mat
|
| Henner Zeller wrote:
| > On Fri, Jun 19, 2009 at 3:00 PM, Martin Jabůrek<martin at jaburek.info> 
wrote:
| >> Hi,
| >> do anyone see the same problem while copying? I tried also CTRL+C and
| >> paste into konqueror/dolphin (same problem). If I paste it to konsole it
| >> is ok...
| >
| > Can you expand a bit ? It sounds like you want to copy/paste a URL or
| > filename, but it is hard to deduce from the context where this went
| > wrong.
| >
| >> It is really pain in the ass.
| >>
| >> I also tried a gnome desktop and there is no problem.
| >>
| >> What is worst - %20 is really bad sentence to search for :( on forums.
| >>
| >> Mat
| >> _______________________________________________
| >> KPhotoAlbum mailing list
| >> KPhotoAlbum at kdab.net
| >> http://mail.kdab.net/mailman/listinfo/kphotoalbum
|
| _______________________________________________
| KPhotoAlbum mailing list
| KPhotoAlbum at kdab.net
| http://mail.kdab.net/mailman/listinfo/kphotoalbum

-- 
Having trouble finding a given image in your collection containing
thousands of images?

http://www.kphotoalbum.org might be the answer.



More information about the KPhotoAlbum mailing list