[KPhotoAlbum] [Bug 145309] make "show this image" load all images in current view

Robert L Krawitz rlk at alum.mit.edu
Thu May 24 14:03:50 CEST 2007


   Date: Thu, 24 May 2007 14:53:36 +0300
   From: Tuomas Suutari <thsuut at utu.fi>

   On Thursday 24 May 2007 14:41, Robert L Krawitz wrote:
   >    Date: Thu, 24 May 2007 12:26:44 +0200
   >    From: =?ISO-8859-1?Q?Jan_Kundr=E1t?= <jkt at gentoo.org>
   >
   >    > 2) The selection in the thumbnail view isn't highlighted --
   >    > there's nothing indicating which images are selected or not. 
   >    > The background's a uniform black, and the images don't get the
   >    > "dithered" look.
   >
   >    I guess you have both "show label" and "show category" disabled.
   > The attached patch puts back the pattern over highlighted image when
   > we show neither categories nor labels, the aspect ratio is not 1:1
   > and cell spacing is less than 3px.
   >
   > This patch doesn't solve the problem.

   What if you change backgroud back to white from the settings?

Where is this setting (I like black background, personally)?

   Do you happen to have black selection color in your KDE settings?

Yes, I think so.

   I think selection color should be changed too when changing background 
   color to black. Any takers?

-- 
Robert Krawitz                                     <rlk at alum.mit.edu>

Tall Clubs International  --  http://www.tall.org/ or 1-888-IM-TALL-2
Member of the League for Programming Freedom -- mail lpf at uunet.uu.net
Project lead for Gutenprint   --    http://gimp-print.sourceforge.net

"Linux doesn't dictate how I work, I dictate how Linux works."
--Eric Crampton


More information about the KPhotoAlbum mailing list