[KPhotoAlbum] KPA doesn't start..

Risto H. Kurppa risto at kurppa.fi
Thu Apr 12 08:22:00 CEST 2007


SVN 652866 started in about 4 minutes so now it looks like it's working.


r


2007/4/12, Risto H. Kurppa <risto at kurppa.fi>:
> Now when I woke up, it had started (the SVN version). I don't know how
> many hours it took but - too long..Good news is that it starts, band
> news is that it takes hours..
>
> I also have now 3.0.1 compiled. It looks like it starts also veeery
> slow.. (hours, I'd guess..).
>
> I now compile the latest SVN (looks like 652866) to see if it's faster..
>
> r
>
> 2007/4/12, Tuomas Suutari <thsuut at utu.fi>:
> > On 2007-04-11 Wednesday 22:38, Risto H. Kurppa wrote:
> > > I just loaded the latest SVN-kphotoalbum but it seems to be loading
> > > for ages to start.. The demo album it loads in about 10 seconds, but
> > > my 11MB index.xml seems to take ages (so far I've waited 25 minutes).
> > > It takes 70-90% of my 1GHz processor and 170MB(+16MB of swap) of my
> > > 700+ memory
> >
> > I'm still not quite sure why it's so damn slow on your machine (takes
> > only 10 seconds to load on mine [2GHz, 512MB]), but please try "svn up"
> > and recompile. I just made one change to member map code that could
> > make it faster. (SVN revision should be 652737 or later.)
> >
> > Any change in start-up time?
> >
> > --
> > Tuomas Suutari | +358 50 3806983 | thsuut at utu.fi
> > _______________________________________________
> > KPhotoAlbum mailing list
> > KPhotoAlbum at kdab.net
> > http://mail.kdab.net/mailman/listinfo/kphotoalbum
> >
>


-- 
rhk

| risto h. kurppa
| risto at kurppa.fi
| http://risto.kurppa.fi


More information about the KPhotoAlbum mailing list