[KPhotoAlbum] Tagging multiples images one-by-one : not showing the first image in the thumbnail

Baptiste MATHUS ml at batmat.net
Mon Nov 13 19:29:30 CET 2006


Jesper: 1, Bug: 0

Great, that seems OK. I *always* had this problem, now I can't make it
append. So I guess this is correctly fixed :-).

If it comes back, I'll tell you, obviously :).

Thank you very much.

2006/11/12, Jesper K. Pedersen <blackie at blackie.dk>:
> Finally got this darn problem. Please double check next snapshot or SVN.
>
> Cheers
> Jesper.
>
> On Wednesday 01 November 2006 00:02, Baptiste MATHUS wrote:
> | Hi again,
> |
> | One more bug of mines (question from a non native speaker : can we use
> | mine in a plural form ?) I just cope with since a lot of time,
> | thinking this is due to my conf... I decided to ask others to see if
> | it's actually and thoroughly the case :-).
> |
> | When viewing images in the thumbnail view, if I select some images to
> | tag them one by one (opening the dialog by ctrl-shift-1 or by
> | right-click/context option gives the same result), after the dialog
> | opens, it says in the title 1/23 say, but it's not automatically
> | showing this first image. The thing I've been getting used to do is :
> | click on the right arrow, then on the left one to return on the first
> | image, and then view the thumbnail... Not particularly user-friendly,
> | admittedly :-).
> |
> | Anybody with the same problem ?
> |
> | Thanks a lot again :).
>
> --
> Having trouble finding a given image in your collection containing
> thousands of images?
>
> http://www.kphotoalbum.org might be the answer.
>


-- 
Baptiste <Batmat> Mathus
BMathus at Batmat point net - http://batmat.net
---------
Si chacun de nous a une idée et que nous les partageons, nous
repartirons tous les deux avec deux idées... C'est ça le Libre.


More information about the KPhotoAlbum mailing list