[KPhotoAlbum] To all with missing thumbnails

Jesper K. Pedersen blackie at blackie.dk
Tue Mar 14 06:17:16 CET 2006


There was some problems with some intermedia kphotoalbum versions, could you 
please try and remove ~/.kde/share/apps/kphotoalbum/kphotoalbumui.rc and 
restart.

Nicolas, whatever the result is, please send me an email telling me.

Thanks
Jesper.

On Monday 13 March 2006 09:51, Nicolas M. Thiery wrote:
| 	Hi Jesper,
|
| > I believe I've attended any bug reported on KPhotoAlbum, so if an
| > issue is still alive, please re-report it now (after having tried
| > the latest snapshot).
|
| I have just downloaded and installed the latest snapshot. Bummer: the
| thumbnails do not show up at all in the thumbnail view. On the other
| hand, my X server is eating up memory at about 5Mb/s. The same problem
| occurs with kphotoalbum -demo, so this is not related to my
| database/xml configuration. I have also tried moving away my
| .thumbnails directory. In that case a new one is created with
| seemingly appropriate thumbnail files. I never had this problem
| before, even with the previous snapshot.
|
| Fedora Core 4, with essentially all latest official updates, including
| kdebase-3.5.0-0.1.fc4 and kernel 2.6.14-1.1656_FC4 for i686.
|
| You can fetch the output of
|
| 	strace kphotoalbum -demo 2> kphotoalbum.strace
|
| on:
|
| 	http://http//Nicolas.Thiery.name:kphotoalbum.strace
|
| Is there any helpful information I could send you?
|
| All the best,
| 					Nicolas

-- 
Jesper K. Pedersen          |  Klarälvdalens Datakonsult
Senior Software Engineer    |  www.klaralvdalens-datakonsult.se
Prinsensgade 4a st.         |
9800 Hjørring               |  Platform-independent
Denmark                     |  software solutions



More information about the KPhotoAlbum mailing list